Lillstugan

Lillstugan

2014-06-21 19.00.04

Mysig stuga med härlig känsla. Lillstugan är gårdens äldsta hus och ursprungligen ett timmerhus. Långt tillbaka i tiden var här bygdens telefonväxel installerad. Under åren 2012-13 totalrenoveras stugan till högre standard.

”Dear Lena and Anders, thank you very much from providing us an amazing cottage.” Marloes (Netherlands)
”Thank you for let us staying in this lovely cottage. Defindely very relaxed och idyllic”. Nuno (Portugal)

Beskrivning av stugan:

LillstuganmatgruppLillstugan är på ca 50 kvm och innehåller en bottenvåning och ett sovloft som man går upp till via trappen på husets utsida. På det rymliga sovloftet finns 4 enkelsängar av bra kvalitet. I markplan finns en farstu, ett allrum med TV och här kan man göra plats för två bäddar till i en bäddsoffa. Köket är praktiskt utrustat med spis med ugn, diskbänk med två hoar, kylskåp med frysfack, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Matlagningsutrustning och porslin finns för gästerna att använda. I köket finns också en matplats. I det helt nybyggda kaklade badrummet finns dusch och toalett – härligt ljust med stort fönster. Sommartid finns två uteplatser i olika väderstreck och med grillmöjlighet. På balkongen kan du njuta av utsikten och kvällssolen.

Stugan ligger ca 300 m från sjön Övre Gällringen. Det är en ganska stor sjö med flera öar som man kan bada vid och besöka. Hyr man stugan 2 nätter eller mer så får man också låna roddbåt och även fiska på vårt fiskevatten om man så önskar.

Från Rocklösa är det bara drygt en timme till Stockholm. Med vårt centrala läge i Sörmland finns det mängder med sevärdheter och intressanta utflyktsmål.

Pris:
Weekend (fre – sön) alternativt vardagar 2.900:-
3 nätter – 6 nätter, 1.350:-/dygn
6.900:-/vecka
Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00

Wifi samt fri parkering ingår.

Vi lämnar rabatt vid bokning av flera veckor i följd.

Tillval:
Lakan 150:-/person, ingår även handduk för inomhusbruk

Lillstugankökspis

Lillstugankökspis

Lillstugansovrum

IMG_0638[1]

Senaste inläggen