Åstugan

Åstugan är den perfekta stugan för dig som vill bo mitt i naturen, inte mitt i gårdscentrum utan lite vid sidan om och uppskattar den lilla stigen mellan parkeringen och stugan. Stugan innehåller kök med matplats, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och ett mysigt vardagsrum med helglasade skjutdörrar. Härifrån kommer du direkt ut på terrassen. I vardagsrummet kan soffan med divan göras om till en dubbelsäng med 160 cm bredd. Miljötoaletten hittar du i ett eget litet rum.

utsiktsovrum

 

 

 

 

 

 

Köket är utrustat med spis med ugn, spisfläkt, diskbänk med två hoar, kylskåp, micro, vattenkokare och kaffebryggare. På terrassen finns det en grill för våra gäster.

Åstugan genomgick en stor förbättring och renovering 2019 och öppnades åter inför säsongen 2020.
Till stugan finns det bara sommarvatten så därför håller vi den bara öppen från 1 maj
t o m v 44.
kök

Stugan ligger på en liten kulle omgiven av olika sorters lövträd. Åt ena hållet finns ån med vass och bävergångar, övriga sidor omges av betesmark och åkrar. Ibland går våra djur och betar alldeles intill. Stugan ligger ca 100 m från sjön Övre Gällringen. Det är en ganska stor sjö med flera öar som man kan bada vid och besöka. Hyr man stugan 2 nätter eller mer så får man också låna roddbåt och även fiska på vårt fiskevatten om man så önskar.

Åstuganbadrum

För dig som gillar fåglar finns det mycket att upptäcka i de olika biotoperna och nere i ån håller bävern till. De som fiskar brukar fånga gädda och abborre.

Från Rocklösa är det bara drygt en timme till Stockholm. Med vårt centrala läge i Sörmland finns det mängder med sevärdheter och intressanta utflyktsmål.

Stugan hyrs med självhushåll men för den som så önskar går det att
hyra lakan och handdukar (för inomhusbruk).

2020-01-29 15.15.50
2020-01-16 13.13.37

 

 

 

 

 

 

Pris:
Weekend (fre – sön) alternativt vardagar 2.900:-
3 nätter – 6 nätter, 1.350:-/dygn
6.900:-/vecka
Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00

Vi lämnar rabatt vid bokning av flera veckor i följd.

Tillval:
Lakan 150:-/person, ingår även handduk för inomhusbruk

Wifi samt fri parkering (ca 70 m från huset) ingår.
Stugan saknar TV.

Åsida terrasshuvudgavel