Temaweekend

Passa på att göra en minisemester med avkoppling, lugn och mys. Bo på Rocklösa fredag – söndag (eller mer) och var med (utan extra kostnad) på aktiviteten som vi anordnar. Ni väljer om ni vill boka Lillstugan eller ett rum i vårt stora hus Nergården.

Kommande temahelger 2016 :
23-25 sept  
Vi lägger nät på kvällen och ser med spänning fram emot nästa morgon när vi ska ta upp fångsten, plocka ur den ur näten och göra den i ordning för tillagning.
14-16 okt
Följ med ut i skogen och plocka svamp. Med hjälp av mig som är utbildad svampkonsulent kan du känna dig trygg med att det som får följa med hem från skogen också går att äta.
28-30 okt
En helg för dig som vill få pyssla med våra hästar och allt som hör till att sköta en häst. Vi borstar, myser, gör rent i stallet och smörjer ett träns eller sadel.
18-20 nov
Här på Rocklösa kan man få uppleva riktigt mörker. Vi tittar på stjärnor, kikar i en stjärnkikare och upplever den mäktiga Vintergatan i all sin prakt.
25-27 nov
Vi tar en promenad ut i skogen och letar efter den allra finaste mossan till adventsljusstaken.
9-11 dec
Julen närmar sig och det finns inget som går upp mot att hugga sin alldeles egna julgran. Följ med ut i skogen på Rocklösa och välj ut din egen (1/familj).
Ange vid bokningen om ni vill delta i helgens upplevelse.
Pris: Lillstugan 2.500:-, 2-bäddsrum 2.120:- (önskar ni lakan och handduk finns det att hyra)
Frostekhagenlitenbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>